Jaguar MK 10 – 1965

Jaguar MK 10 – 1965

Deze Jaguar MK10 heeft een bijzondere vorm die – vergeleken met de Jaguar MK 7 – breder en platter is. Dat maakt dit een auto die je niet overal tegenkomt! Tegen de groene lak en leren bekleding, steekt de trouwjurk mooi af, waardoor alle aandacht naar jullie gaat. 

Door de brede vorm, heeft deze auto veel ruimte voor de benen en jurk. Er is wel een dorpel van zo'n 10-15 cm waar de bruid overheen moet stappen met haar jurk, maar dit is voor de meeste dames geen probleem. Liever eerst een keer proefzitten? Dat kan! Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak om langs te komen.  

Historie 

Deze auto is in 1965 in Engeland geproduceerd en daarna geïmporteerd in Nederland. Dit is te zien aan het officiële Nederlandse kenteken. De auto is indertijd nog eigendom geweest van de directeur van een verzekeringsmaatschappij. 

Leuke anekdote: regelmatig krijgen we aanvragen vanuit mond-tot-mondreclame. Maar niet iedereen wil in dezelfde auto rijden als een eerder getrouwd familielid of kennis. Zo vroeg iemand eens of we ook een andere auto hadden dan onze populaire Jaguar MK7. “Mijn broer is in die auto getrouwd en ik wil niet in dezelfde trouwen.” Natuurlijk hadden (en hebben) we meer auto's om uit te kiezen en het bruidspaar was er al snel uit: “Deze MK 10, die moet het worden!”  

Goed om te weten 

Wij zorgen ervoor dat de Jaguar MK 10 spik en span is met een schoon exterieur en interieur. Deze auto wordt alleen verhuurd met chauffeur. Meer weten, langskomen om te proefzitten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op! 

Autogegevens

Merk: Jaguar
Type: MK 10
Bouwjaar: 1965
Chauffeur: Met Chauffeur
Auto reserveren voor jullie trouwdag?

Vraag naar de mogelijkheden.