Luxe trouwauto huren

Om een luxe, comfortabele trouwauto te huren, ben je bij Jagtax Trouwauto's aan het goede adres! Wij hebben verschillende (zeldzame) Jaguars en een unieke Mini Cooper cabriolet te huur als trouwauto. Met een van deze bijzondere auto's krijgt jullie trouwdag een extra luxe randje. Meer weten over de verhalen achter de auto's? 
 
Jaguar MK 7 - 1954   Jaguar MK 10 - 1965    Jaguar XJ 6 - 1976    Jaguar S Type - 2001    Mini Cooper cabriolet 

Of vraag vrijblijvend een prijs op maat aan!

Zeldzame romantiek 

Jaxtax Trouwauto's heeft geen moderne bolides, maar juist zeldzame, klassieke auto's met een romantische, elegante uitstraling. Zo maken de ronde vormen, originele kleuren en lederen bekleding het vervoer op jullie trouwdag compleet. Onze Jaguars zijn geen Rolls Royce, maar hebben door de rondingen en kleuren wel die karakteristieke uitstraling.  

Natuurlijk ben je welkom om van tevoren langs te komen om de auto in het echt te bekijken. Dus wil je een trouwauto huren in Friesland, Groningen, Drenthe of Overijssel? Dan horen we graag van je. Overigens zijn onze auto's ook beschikbaar in de rest van Nederland en op afspraak daarbuiten.  

Onze auto's 

Op dit moment bieden wij 4 verschillende Jaguars en 1 Mini Cooper cabriolet aan om als trouwauto te huren. Allemaal zijn ze geïmporteerd uit Engeland en elk heeft zijn eigen historie en achtergrond. Zo is 1 van onze auto's vroeger gebruikt als directieauto.

Onze trouwauto's 

Natuurlijk wil je een trouwauto huren die er spik en span uitziet. Onze trouwauto's zijn in uitstekende staat en wij zorgen ervoor dat zowel het exterieur als interieur van de auto schoon zijn.  

Chauffeur 

Als je net op zoek bent naar een trouwauto om te huren, richten veel mensen zich op een auto waar ze zelf in mogen rijden. Maar wij horen regelmatig van onze bruidsparen dat ze het heel ontspannen vonden dat de chauffeur hun het vervoer uit handen nam. Daarom verhuren wij onze Jaguars alleen met chauffeur. Dan kunnen jullie je richten op elkaar én is er tijdens en na afloop van deze drukke dag geen stress door het verkeer en/of het rijden in een onbekende auto. Voor degenen die écht graag zelf rijden, is onze Mini Cooper cabriolet een optie.   

Volledig ontzorgd 

Overigens is de chauffeur meer dan alleen degene die de auto bestuurt. Besluit je bij ons een trouwauto te huren, dan ontzorgen wij jullie als bruidspaar volledig. Zo hebben we standaard een witte paraplu mee waarvan we natuurlijk hopen dat deze in de auto kan blijven liggen. Ook neemt de chauffeur een speciaal reparatiesetje mee mocht er onverhoopt iets misgaan, zoals een bloemstuk dat uit elkaar valt, als de corsages stukgaan of als er naald en draad nodig zijn voor een snelle kledingreparatie.  

Daarnaast houdt de chauffeur mede de tijd en planning in de gaten en communiceert hij met de ceremoniemeester en fotograaf om alles goed op elkaar af te stemmen. Kortom: er wordt met jullie meegedacht en dit stukje service waarderen onze gasten altijd erg! 

Leuk om te weten: voor een eerste, persoonlijke toast op jullie dag, vind je in elke auto een flesje bubbels en/of sap + 2 champagneglazen. Dat geeft het huren van een trouwauto bij Jagtax trouwauto's net even dat beetje extra's. 

Prijs op maat 

Ee afgesproken prijs vooraf, zo is een trouwauto huren bij Jagtax een goed begin van de bruiloft! Wij maken een scherpe offerte op maat, gebaseerd op jullie globale dagplanning. Hierbij houden we o.a. rekening met de te rijden kilometers en locatie van jullie speciale dag. Neem vandaag nog contact op voor een maatwerk offerte om een trouwauto te huren bij Jagtax. 

Offerte opvragen 
 
Auto reserveren voor jullie trouwdag?

Vraag naar de mogelijkheden.